Zapeljite Hyundai i30 in se še sami prepričajte, da je i30 vozilo, ki vam ponudi največ. Odlikujejo ga odlične vozne lastnosti, serijsko vgrajeni varnostni elementi, ergonomična notranjost z izbranimi materiali, ter tudi vizualna dovršenost. Poleg ugodne nakupne cene, vam nudimo 5 letno garancijo brez omejitve kilometrov in ugodno vzdrževanje in servis , ki ga lahko opravite pri nas.

Hyundai i30 je vozilo primerno za vse generacije in za vse poti. V kolikor želite kvalitetno vozilo, ki vas ne bo pustilo na cedilu in s katerim boste tudi na bolj oddaljen cilj prispeli varno in udobno, potem je izbira jasna. Vsi, ki bi se pred nakupom želeli prepričati o kvaliteti in voznih lastnostih vozila ste vabljeni, da pred nakupom vozilo tudi testirate .

SPOZNAJTE NOVI LJUDSKI AVTO

Redko se zgodi, da nov avtomobil zgleda tako neizmerno privlačen.
Novi i30 je prav to, privlačen in vsestransko uporaben.
 

BREZČASEN DIZAJN

Precizno izoblikovane poteze, rahlo padajoča silhueta in izraziti detajli izražajo preprosto eleganco in prefinjenost.

 • Izpopolnjen. Privlačen. Izrazit.

  Izpopolnjen. Privlačen. Izrazit.

  Novi i30 v popolnoma novi brezčasni obliki.
 • Izrazen. Čistih linij. Zrel.

  Izrazen. Čistih linij. Zrel.

  Popolna kombinacija sloga in aerodinamične učinkovitosti.

Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAA)

S spremljanjem in analiziranjem sprememb pri obračanju volanu, položaju na voznem pasu in času vožnje, DAA zazna pojav utrujenosti voznika in zagotavlja tako zvočno kot vizualno opozorilo. Občutljivost sistema je nastavljiva.

Sistem za zaznavo prometnih znakov (SLIF)

Za prepoznavanje hitrostnih omejitev uporablja sistem za zaznavo prometnih znakov sprednjo kamero in informacije iz navigacijskega sistema. Trenutno omejitev hitrosti prikazuje na TFT zaslonu in tudi na zaslonu navigacijskega sistema.

Sistem za nadzor mrtvih kotov (BSD)

Vizualno in akustično opozorilo vas opozori na prisotnost sosednjih vozil, ki se lahko skrivajo v mrtvem kotu.

Sistem predhodne zaznave in opozorila na morebitni trk (FCWS) & Samodejno zaviranje v sili (AEB)

Sistem za zaviranje v sili s senzorji za zaznavanje vozil in pešcev opozarja voznika na izredne razmere in po potrebi samostojno zavira. Sistem deluje s pomočjo radarskih valov in kamere v treh fazah. Najprej voznika opozori vizualno in akustično, nadzira zavore glede na stopnjo nevarnosti za trčenje in zavira na polno, če kaže, da je trčenje neizogibno. Obenem sistem vključi varnostne utripalke. Sistem zaznava tako pešce kot vozila ter prepreči nalet in sicer do hitrosti 180 km/h v primeru trčenja z vozilom ter do hitrosti 60 km/h pri morebitnem naletu na pešca. Deluje vse od hitrosti 8 km/h.

Prepoznaven dizajn

Pozitivna brezčasna zasnova povsem novega i30 ustvari močno čustveno privlačnost.

Nagrajena vožnja

Novi motorji, večvodilska zadnja prema z učinkovitimi amortizerji in neizmerna struktura togosti vozila zagotovijo pravi užitek v vožnji.
 

Korak naprej v slogu

Brezčasna oblika novega i30 se odraža v čustvih, ki sijejo skozi vsako podrobnost.

Napredna LED osvetlitev

Novi i30 je opremljen s projekcijskimi LED žarometi, ki so svetlejši in energetsko bolj učinkoviti kot običajne žarnice.
Ugasni luči
 

Kaskadna maska

Oblika in podrobnosti na novo razvite kaskadna maska s širšim zgornjim in ožjim ter globoko segajočim spodnjim delom spominjajo na tekoče - staljeno jeklo. Ta ustvari vtis gibanja in moči.

LED dnevne luči (DRL)

Vertikalno postavljene LED dnevne luči s funkcijo smernikov in luči za meglo so integrirane v zračne zavese sprednjih koles.

Spodnji sprednji odbijač

3-dimenzionalna oblika spodnjega odbijača poudari široko športno držo novega i30.

Stranske linije

Z eno samo, skoraj vodoravno linijo, ki prefinjeno teče od sprednjega žarometa do LED zadnjih luči in se zaključi na zadku vozila so oblikovalci za i30 ustvarili eleganten in brezčasen profil.

Aluminijasta platišča

Za novega i30 so na voljo dvobarvna 16" ali 17" aluminijasta platišča z 10-kraki.

Zadnji spojler

Streha se konča z elegantnim črno obarvanim strešnim spojlerjem z integriramo zavorno lučjo.

Zadnje luči

Mogočne horizontalne zadnje luči ustvarijo občutek trdnosti, širine in stabilnosti. Na voljo so tudi z LED lučmi, ki ne samo, da so učinkovite, so tudi lepe.

Zadnji odsevniki in meglenke

Višje nameščeni odsevniki in meglenke prispevajo k celovitemu vtisu širine in stabilnosti.
 

KORAK NAPREJ V NEIZMERNO UDOBJE

Preprost dizajn armaturne plošče in kabine ustvarja viden občutek elegance, kakovosti in prostornosti. To je več kot samo občutek – to je poponoma novi i30, najprostornejši v svojem razredu.
 

Potniška kabina

Posebej za novega i30 so bile razvite tri barvne kombinacije.
 

Nadredna povezljivost

Skupaj z 8 palčnim zaslonom na dotik in popolno povezljivostjo, i30 omogoča najvarnejši način za dostop do vašega iPhone ali Android pametnega telefona, ko ste na poti. Na voljo pa je tudi brezžično polnjenje pametnih telefonov.

Apple CarPlay™ je registrirana blagovna znamka Apple Inc.
Android Auto™ je registrirana blagovna znamka Google Inc.

Nastavljiv naslon za roke

Prilagodljiv naslon za roke je nameščen med sprednja sedeža in se lahko po želji premika naprej in nazaj. Pod naslonom za roke se nahaja tudi priročen predal za shranjevanje.

Trendovski 8 palčni zaslon na dotik

8 palčni zaslon na dotik omogoča nemoten dostop do integriranih funkcij povezljivosti, navigacije in infozabavnih sistemov. Navigacijska platforma pa vključuje tudi storitev Live Service. Zaslon je odlično postavljen tako za voznika kot sopotnika.

Samodejna klimatska naprava

Dvopodročna samodejna klimatska naprava omogoča individualno nastavitev temperature za voznika in sopotnika. Preprosto nastavite želeno temperaturo in sistem naredi vse ostalo.

Sistem za nadzor voznikove zbranosti (DAA)

S spremljanjem in analiziranjem sprememb pri obračanju volanu, položaju na voznem pasu in času vožnje, DAA zazna pojav utrujenosti voznika in zagotavlja tako zvočno kot vizualno opozorilo. Občutljivost sistema je nastavljiva.

Panoramska sončna streha

Široko odpiranje sončne strehe prinaša svežino in zračnost v potniško kabino.

7-stopenski menjalnik z dvojno sklopko (DCT)

Posebej razvit 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko (DCT) pripomore k dodatni dinamiki vožnje z optimizirano porabo goriva. Premik med prestavami je izjemno hiter, gladek in prijeten. Na voljo so trije načini pogona; Normal, Eco in Sport.
 

KORAK NAPREJ K NAVDUŠUJOČI VOŽNJI

Popolnoma novi i30 ponuja novo paleto pogonskih sklopov, ki povečujejo tako uspešnost kot učinkovitost.

1.4 T-GDi bencinski motor

Za dinamično in odzivno vožnjo je na voljo 1.4 T-GDI bencinski motor z največjo močjo 103 kW (140 KM) ter 242 Nm navora pri 1.500 vrtljajih na minuto. Na voljo je z ročnim 6-stopenjskim menjalnikom ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko.
 

Max. moč
140 KM
 

Max. navor
242 Nm

1.4 MPi bencinski motor

1.4 MPi bencinski motor proizvede največjo moč 73 kW (100 KM) in 134 Nm navora pri 3.500 vrtljajih na minuto. Lahko je v kombinaciji s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom.
 

Max. moč
100 KM
 

Max. navor
134 Nm

1.6 CRDi dizelski motor

Za vse, ki si želijo dizelski motor, je na voljo učinkovit 1,6-litrski motor s turbinskim polnilnikom z variabilno geometrijo in tremi nazivnimi močmi. Že vstopni se ponaša z največjo močjo 70 kW (95 KM), sledi mu motor s 81 kW (110 KM). Vrh ponudbe pa predstavlja različica s 100 kW (136 KM) z največjim navorom 280 Nm. Slednja dva sta na voljo tako s 6-stopenjskim ročnim kot 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko.
 

Max. moč
136 KM
 

Max. navor
280 Nm

 

KORAK NAPREJ K BREZKOMPROMISNEM ZAUPANJU

S svojo celovito paleto standardnih varnostnih elementov, novi i30 svojim potnikom zagotavlja brezkompromisno varnost.

Sistem predhodne zaznave in opozorila na morebitni trk (FCWS) & Samodejno zaviranje v sili (AEB)

Sistem deluje s pomočjo radarskih valov in kamere v treh fazah. Najprej voznika opozori vizualno in akustično, nadzira zavore glede na stopnjo nevarnosti za trčenje in zavira na polno, če kaže, da je trčenje neizogibno. Obenem sistem vključi varnostne utripalke. Sistem zaznava tako pešce kot vozila ter prepreči nalet in sicer do hitrosti 180 km/h v primeru trčenja z vozilom ter do hitrosti 60 km/h pri morebitnem naletu na pešca. Deluje vse od hitrosti 8 km/h.

Napredni aktivni radarski sistem (ASCC)

Sistem vzdržuje nastavljeno razdaljo s predhodnim vozilo ter samodejno poveča ali zmanjša hitrost do vnaprej določenega limit. Tudi pri sistemu "stop & go" se vnaprej določena razdalja vzdržuje; ko je motor ugasnjen se le-ta samodejno ponovno zažene, kadar zazna gibanje naprej.

Sistem za pomoč pri ohranjanju voznega pasu (LKAS)

K aktivni varnosti prispeva tudi sistem za opozarjanje in pomoč ob nenamerni menjavi voznega pasu. Sistem zagotavlja vizualno opozorilo na instrumentni plošči, zvočni opozorilni signal ter z aktiviranjem električnega servo volana tudi samodejen zasuk volanskega obroča stran od zarisane črte na cestišču. Če voznik izpusti volan iz rok, se oglasi zvočni opozorilni signal (sistem za nadzor zbranosti voznika). Voznik na armaturni plošči lahko izbere tri različne stopnje delovanja sistema.

Sistem za nadzor mrtvih kotov (BSD)

Deluje na osnovi radarske tehnologije. Sistem za nadzor mrtvih kotov (BSD) s sistemom za pomoč pri menjavi voznega pasu (Lane Change Assist) spremlja dogajanje v mrtvem kotu. V primeru, da v mrtvem kotu zazna drugo vozilo, se na zunanjih ogledalih prikaže vizualno opozorilo. Če voznik ob vizualnem opozorilu vseeno aktivira smernik, se vklopi tudi zvočni signal. Zvočno opozorilo se aktivira tudi ob menjavi voznega pasu, ko sistem zazna drugo vozilo.
 

NAREDIMO KORAK NAPREJ

V skladu s svojo elegantno in pomirjujočo notranjostjo, novi i30 ponuja vrhunske sisteme za pomoč vozniku, tako da je vsaka vožnja z njim brezskrbna in polna užitkov.
 • Navigacijski sistem

  Navigacijski sistem

 • Električna zavora

  Električna zavora

 • Pomoč pri parkiranju

  Pomoč pri parkiranju

Navigacijski sistem

8-palčni zaslon na dotik ne prikazuje smo želene poti, temveč opozarja na hitrost, daje informacije o vremenu in POI. Navigacijska platforma pa vključuje tudi storitev Live Service.

Apple CarPlay™ je registrirana blagovna znamka Apple Inc. Android Auto™ je registrirana blagovna znamka Google Inc.

Pomoč pri parkiranju

Parkiranje v zaprtih prostorih ter v posebnih pogojih z zmanjšano vidljivostjo je lahko problem. Pri tem vam pomagajo senzorji, nameščeni v sprednjem in zadnjem odbijaču.

Električna zavora

Stikalo električne parkirne zavore zavzame veliko manj prostora kot običajna ročna zavora, obenem pa je tudi uporaba bolj enostavna. S pritiskom na gumb se jo vključi in izključi.
 

Hyundai i30

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik model i30