• ZUNANJOST

  ZUNANJOST

  Novi Grand Santa Fe sledi oblikovalskim smernicam svojega manjšega brata. Zunanjost je nekoliko predrugačena in se zliva v elegantno, športno in moderno podobo.
 • NOTRANJOST

  NOTRANJOST

  Notranjost Grand Santa Fe navdušuje s številnimi naprednimi tehnologijami. Sedite in uživajte, saj Grand Santa Fe nudi udobje 6 ali 7 potnikom.
 • ZMOGLJIVOST IN VARNOST

  ZMOGLJIVOST IN VARNOST

  Grand Santa Fe izstopa iz množice z izjemno zmogljivostjo in obilico varnostnih elementov. Prepričajte se sami.
 

Robusten terenec, ki je vedno pripravljen na urbana popotovanja

Ja, Grand Santa Fe je po srcu čistokrvni terenec. A s svojim sofisticiranim slogom in prefinjeno eleganco se počuti doma tudi v mestu. Ne glede na to ali preživljate podaljšan konec tedna na podeželju ali pa večer v operi, vas bo Grand Santa Fe popeljal do vašega cilja udobno in s stilom.

Električno sklopljiva zunanja ogledala

Ne, to ni običajno ogledalo. Je ogrevano in ostane jasno tudi v dežju in snegu. Je elektronsko sklopljivo in osvetljuje prostor s pomožno lučko, ki se nahaja na spodnji strani ohišja ogledala.
Ugasni luči
 

18 in 19 palčna aluminijasta platišča

Športnost in eleganca definirata Grand Santa Fe. K temu pripomorejo tudi velika aluminijasta platišča modernih oblik.

Moden sorodnik družine karavanov

Nekateri izmed najboljših trenutkov življenja se zgodijo v avtomobilu, pa naj gre za družinsko potovanje ali le potep po mestu. Pomembno je le, da ste skupaj z najbližjimi in da je vse kar potrebujete na dosegu roke.
Ugasni luči
 

Žarometi z LED pozicijskimi lučmi

Visokozmogljivi prednji žarometi odlično osvetljujejo temno noč in s svojo prefinjeno obliko zunanjemu videzu dodajajo pridih prestiža.

Luči za meglo

Luči za meglo zagotavljajo boljšo vidljivost in vidnost na cesti. LED dnevne luči pa poskrbijo za našo boljšo opaznost podnevi in ob šibki sončni svetlobi.

Možno za Evropo in Kitajsko.
Ugasni luči
 

Zadnje LED luči

Elegantna zasnova LED zadnjih luči poudarja drzen slog in zagotavlja odlično vidnost.

Zanesljiv partner v vseh letnih časih in na vsaki poti

Naj gre za gorski prelaz, puščavo ali zasneženo gozdno pot, čistokrven terenec Grand Santa Fe premaga vse in vam omogoča užiti vsak trenutek.
 • Zaščita odbijačev

  Zaščita odbijačev

  Prednja in zadnja zaščita odbijačev dajeta vozilu zaščito in tudi robustnejši videz.
 • Strešni nosilci

  Strešni nosilci

  Elegantni strešni nosilci estetsko zaključujejo strešno linijo.
 • Daljše in večje stransko okno

  Daljše in večje stransko okno

  Daljše in večje stransko okno omogoča jasen pogled potnikom v tretji vrsti.
 • Zadnji spojler

  Zadnji spojler

  Zadnji spojler dopolnjuje eleganten videz Grand Santa Fe ter izboljšuje aerodinamiko.
 • Dvojna izpušna cev

  Dvojna izpušna cev

  Dvojna izpušna cev je integrirana v zadnji odbijač in daje zadnjemu delu Grand Santa Fe športen in obenem eleganten pridih.
 

Udobje prvega razreda za vsakodnevno vožnjo

Grand Santa Fe je vaš drugi dom. Udobje je njegov adut in obenem sinonim za uživanje v razkošju, ki ste ga vajeni doma. Zberite svoje najbližje in odpravite se na sproščujočo vožnjo.
             

Panoramska sončna streha

Uživajte v svetli in zračni potniški kabini z veliko panoramsko sončno streho, ki jo lahko zastrete z električno pomičnim senčnikom.

Električno nastavljiv voznikov in sovoznikov sedež

Ergonomsko oblikovana voznikov in sovoznikov sedež sta prikladno prilagodljiva, medtem ko 4-stopenjsko nastavljiva ledvena opora in gumb za nastavitev položaja vzglavnika zagotavljata še večje udobje. Voznikov sedež ima vgrajeno tudi spominsko funkcijo za nastavitev položaja sedeža in zunanjih ogledal.

Na voljo pri določenih modelih.

Spominska nastavitev voznikovega sedeža

Shranite svoj najljubši položaj sedenja. To vam omogoča priročna funkcija spominske nastavitve sedeža. Shranite lahko 2 različni nastavitvi voznikovega sedeža, ki obenem vključujeta tudi nastavitev zunanjih ogledal.

Prilagodljivost brez primere

Grand Santa Fe s praktično prilagodljivostjo omogoča optimalno učinkovitost, ki zagotavlja neverjetno udobje. Še posebej to velja za zadnje sedeže, ki jih je moč zložiti v razmerju 4:2:4. Tako ostane dovolj prostora za potnike in prevoz različnih vrst tovora (7-sedežna izvedba). 6-sedežna različica pa se ponaša z dvema ločenima sedežema v drugi vrsti in poskrbi za maksimalno udobje.

6 sedežev
 
 • Prezračevana sprednja sedeža

  Prezračevana sprednja sedeža

  Prezračevana sprednja sedeža povečujeta potovalno udobje.
 • Ogrevani sedeži

  Ogrevani sedeži

  Ogrevani sedeži zagotavljajo udobno potovanje tudi v hladnejših dneh. Enakega udobja pa so deležni tudi vaši sopotniki, saj so ogrevani prav vsi sedeži.
 • Ločena sedeža v drugi vrsti

  Ločena sedeža v drugi vrsti

  6-sedežna različica ponuja v drugi vrsti razkošna ločena sedeža, ki ju lahko poljubno premikate, nastavljate naklon naslona in vključite ogrevanje.

  Na voljo v 6-sedežni različici.
 • Vzglavnik nastavljiv v 4-ih smereh

  Vzglavnik nastavljiv v 4-ih smereh

  Vzglavnik nastavljiv v 4-ih smereh omogoča, da si ga nastavite prav v položaj, ki vam najbolj ustreza.
 • Hlajen predal pred sovoznikom

  Hlajen predal pred sovoznikom

  Nič več le odlagalni prostor. Sedaj lahko priročen predal pred sovoznikom uporabite tudi za hlajenje svoje najljubše pijače.
 

2,2-l dizelski motor

Grand Santa Fe je opremljen z učinkovitim in čistim 2,2-l dizelskim motorjem, ki zagotavlja neizmerno zadovoljstvo v vožnji ter zaupanje, ki ga niste občutili nikoli prej.

Samodejni menjalnik

Odličen Hyundaijev samodejni menjalnik je optimiziran v smislu učinkovitosti, gospodarnosti in vzdržljivosti ter omogoča vozniku nepozabno vozniško izkušnjo.

Aerodinamika

Grand Santa Fe je urbani SUV z dinamičnim profilom, ki s svojo inovativno obliko optimizira aerodinamične lastnosti, še posebej pri visokih hitrostih in zagotavlja stabilnost ter ekonomičnost. Je vodilni v svojem razredu in se ponaša s koeficientom zračnega upora 0,34.
 • McPherson-ova vzmetna noga

  McPherson-ova vzmetna noga

  Podvozje novega Grand Santa Fe je nastavljeno za sočasno udobno prestrezanje cestnih neravnin, zmanjševanje odklonov vozila in natančnost vodenja. Posebna izvedba McPherson vzmetne noge zagotavlja izjemen oprijem koles s podlago.
 • Zadnje vzmetenje

  Zadnje vzmetenje

  Zadnja kolesa so vpeta preko veččenkastih vodil, ki zagotavljajo izjemno lego na cesti, vendar ne zmanjšujejo prostornine prtljažnika.
 • Zavore

  Zavore

  Odlične zavore spredaj in zadaj zagotavljajo zanesljivo zaviranje, saj je zaviranje prav tako pomembno kot pospeševanje.
 

ESC / 4WD

Sistem omogoča optimalen nadzor in agilnost vozila, zlasti na avtocestah ob pogostem menjavanju pasov, z ostrimi ovinki in visokimi pospeški.

Elektronski nadzor stabilnosti vozila s sodelovanjem EPS (VSM)

VSM zagotavlja stabilno manevriranje vozila in optimalno varnost tudi na spolzkih podlagah.

6 varnostnih zračnih blazin

Optimalno zaščito za voznika in potnike nudi sistem 6-ih varnostnih zračnih blazin. Čelni zračni blazini skrbita za zmanjševanje poškodb voznika in sovoznika v primeru čelnega trka, medtem ko stranski zračni blazini in zavesi zagotovijo zaščito potnikov v primeru bočnega trka.

Protiblokirni zavorni sistem (ABS) in ojačevalnik zavorne sile (BAS)

Popoln nadzor ob zaviranju v sili vam zagotavlja standardni protiblokirni zavorni sistem (ABS).
Ojačevalnik zavorne sile (BAS) spremlja vaše pospeševanje in zaviranje ter zagotavlja varno zaviranje v sili.

Sistem za samodejno bočno parkiranje (SPAS)

Vam bočno parkiranje ne leži? Nič zato, Grand Santa Fe zna bočno parkirati sam! S pomočjo ultrazvočnih tipal ugotovi primernost parkirnega prostora ter samodejno parkira. Seveda proces nadzorujete sami s prestavljanjem prestavne ročice in upravljanjem plina ter ga lahko kadarkoli prekinete.

Sistem za pomoč pri parkiranju zadaj (RPAS)

Vzvratno vožnjo brez skrbi zagotavlja sistem za pomoč pri parkiranju zadaj, ki s pomočjo ultrazvočnih senzorjev zazna oviro za vozilom in vas na to opozori z zvočnim signalom.

Pomoč pri strmih spustih (DBC) in sistem za speljevanje v klanec (HAC)

Grand Santa Fe se zlahka spopade z vožnjo po klancih in neravninah. DBC sistem zagotavlja varno vožnjo navzdol, zlasti v primeru spolzke ceste. HAC pa zagotavlja enostavno speljevanje v klanec, saj preprečuje premikanje vozila nazaj.

Sistem nadzora tlaka v pnevmatikah (TPMS)

Nič več presenečenj ob premalo napolnjenih pnevmatikah. Na izgubo tlaka vas opozori standarden sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS)

 • Varnostni pas s pirotehničnimi zategovalci (EFD)

  Varnostni pas s pirotehničnimi zategovalci (EFD)

  V primeru trka varnostni pas s pirotehničnimi zategovalci držijo vašo medenico varno v sedežu in zmanjšujejo posledice poškodb.
 • Utripanje zavornih luči ob zaviranju v sili (ESS)

  Utripanje zavornih luči ob zaviranju v sili (ESS)

  Za dodatno varnost skrbi sistem ESS, ki ob zaviranju v sili aktivira utripanje zavornih luči v LED zadnjih lučeh.
 • Električna parkirna zavora (EPB)

  Električna parkirna zavora (EPB)

  Parkirno zavoro aktivirate s pritiskom na priročno in lično stikalo na sredinski konzoli.
 • Vzvratno ogledalo s funkcijo samodejne zatemnitve

  Vzvratno ogledalo s funkcijo samodejne zatemnitve

  Vzvratno ogledalo s funkcijo samodejne zatemnitve preprečuje bleščanje žarometov za vami vozečih vozil in omogoča jasen pogled nazaj ter s tem varnejšo vožnjo. Na njem se lahko prikazuje tudi kompas ali pogled zadnje kamere.

 • Širokokotni stranski ogledali

  Širokokotni stranski ogledali

  Širokokotni veliki stranski ogledali zmanjšujeta tako imenovani mrtvi kot in zagotavljata večjo varnost.

 • Dežni senzor

  Dežni senzor

  Dežuje? Dežni senzor zazna padavine in samodejno aktivira brisalce.
 

Supervision instrumentna plošča z barvnim LCD zaslonom

Instrumentna plošča prinaša izjemno jasnost prikaza potovalnih informacij. Barvni LCD zaslon, ki je lično postavljen med okrogla prikazovalnika hitrosti in motornih obratov, prikazuje številne koristne informacije.

Multifunkcijski volanski obroč

Senčniki na zadnjih steklih

Spustite v kabino ravno prav sončne svetlobe. To vam omogočajo priročni senčniki, integrirani v zadnja vrata.

Električno odpiranje in zapiranje vrat prtljažnika

Nakladanje in razkladanje tovora še nikoli ni bilo enostavnejše. Električno odpiranje in zapiranje upravljamo s preprostim pritiskom na gumb.

Dvopodročna samodejna klimatska naprava

Dvopodročna klimatska naprava omogoča vozniku in sopotniku, da nastavita svojo želeno temperaturo.

Premium avdio sistem

Občudovanja vreden jasen zvok radia, CD-jev in MP3 datotek prihaja z odličnega zvočnega sistema Premium, ki je sestavljen iz 10-ih zvočnikov in ojačevalca. Prisedite in uživajte v večdimenzionalni kakovosti zvoka.

 

Vzvod za zlaganje sedežev

Potrebujete več prostora za prtljago? S pomočjo priročnega vzvoda lahko drugo vrsto sedežev enostavno zložite in ustvarite obilico prtljažnega prostora.

Pametni ključ z gumbom za zagon/zaustavitev motorja

Klasičen avtomobilski ključ je preteklost. Za zagon/zaustavitev motorja potreben le pritisk na gumb.
 • Samodejno odroševanje vetrobranskega stekla

  Samodejno odroševanje vetrobranskega stekla

  Takoj, ko sistem zazna vlago na vetrobranskem steklu, samodejno aktivira klimatsko napravo, ki steklo odrosi in zagotovi normalno vidljivost in s tem skrbi za varnost.
 • Odmrzovalnik vetrobranskega stekla

  Odmrzovalnik vetrobranskega stekla

  Odmrzovalnik vetrobranskega stekla je nameščen tik pod brisalci in omogoča hitro odmrznitev.
 • Solarno vetrobransko steklo

  Solarno vetrobransko steklo

  Solarno vetrobransko steklo nudi potnikom zaščito pred ultravijoličnimi in infrardečimi žarki ter ohranja kabino hladno.
 • Prezračevanje v drugi vrsti

  Prezračevanje v drugi vrsti

  Reže za prezračevanje omogočajo dovod svežega zraka tudi v zadnji del potniške kabine ter s tem večajo udobje potnikov.
 • Ogrevanje/klima za tretjo vrsto sedežev

  Ogrevanje/klima za tretjo vrsto sedežev

  Tudi, če sedite v zadnji vrsti, še vedno lahko nadzorujete temperaturo. Lahko jo poljubno regulirate s kontrolami v 3 vrsti.
 • Zaslon vzvratne kamere

  Zaslon vzvratne kamere

  Vzvratna kamera omogoča varno vzvratno vožnjo in parkiranje. Slika za vozilom se prikazuje na LCD zaslonu avdio sistema.
 • 110V / 220V inverter

  110V / 220V inverter

  Zdaj ne boste več zapustili doma, ne da bi s seboj vzeli svoje najljubše tehnološke pripomočke. Priročen pretvornik napetosti omogoča polnjenje vaših naprav tudi na poti.
 

Hyundai Grand Santa Fe

Cilj Hyundaija je ustvariti nove vrednote in novo kulturo, ki nadgrajuje doživetje v vozilu. Hyundai ni več samo avtomobilsko podjetje. Stremi k spremembi, ki bo v celoti preoblikovala koncept prevažanja. Je globalno podjetje, ki brez strahu podira meje.

Cenik model Grand Santa Fe